Google Rat Race (NL)

Er lijk tegenwoordig nog steeds een hoop werk gedaan te worden door ontwerpers om het internet nog mooier te maken. Er zijn nog een heleboel lelijke websites op het internet. Je zult soms verbaasd zijn hoe veel lokale grote bedrijven nog steeds lelijke websites hebben. Maar er is een ander probleem dat nog meer bedrijven met lelijke en / of mooie websites zich niet eens bewust van zijn.  Bedrijven zijn gewoon niet te vinden op het internet met hun website! Met Google en andere zoekmachines, de meerderheid van de bedrijven kunnen blij als ze zijn te vinden op de 36e resultaatpagina als ze uberhaupt gevonden worden! En dit is waar de rat-race begint. De race om de beste Google ranking te krijgen. Welkom in de wereld van de SEO-marketing. In duidelijke taal: Search Engine Optimization. Er zijn bedrijven die diensten aanbieden voor andere bedrijven om een betere ranking op Google en andere zoekmachines te krijgen. En dat doen ze al enkele jaren. Wat wel interessant is hoe deze SEO bedrijven moeten mee evolueren met de Google zoekmachine voor een betere dienstverlening.
Zoals Google hun zoekmachine te verfijnen met betere algoritmen, regels en daarvoor, betere resultaten is het bijna steeds een nationale sport om hogere rankings te krijgen pagina. Sommige oude trucs uit het begin van deze eeuw gewoon niet meer werken en kan je zelfs beboetworden en als gevolg daarvan wordt  je dierbare website gekickt uit de index van Google ! Vandaag de dag zijn er enkele nieuwe trucs om Google te laten denken dat zijn zoekresultaten optimaal zijn voor de (be)zoeker. Voor  Google is het een belangrijke taak om hun zoekmachine optimaal te houden met de kwaliteit van zoekresultaten.

search online

makkelijk vindbaar hoeft geen complex verhaal te zijn

Dus wat doet een bedrijf dat een nieuwe website wilt? Ze willen worden gevonden voor een goedkope prijs, zodat ze meer verkeer, meer  bezoekers, klanten genereren en van daaruit meer inkomsten en winst.  Zo eenvoudig is dat. Maar achter deze eenvoud ligt een complex antwoord … Tenminste, voor de robuuste en eenvoudige ondernemer die gewoon wilt verkopen, zoals hij altijd doet en geen verstand heeft van het internet. Het enige wat hij weet is dat het internet vandaag ‘zeer belangrijk’ kan zijn voor een bedrijf. Zelfs zijn eigen! Veel SEO bedrijven vergeten dat veel bedrijven termen niet kennen zoals pagina rankings, trefwoorden, SEO-marketing, tags en labels. Ze willen gewoon makkelijk te vinden zijn. Dit is waar het Nederlandse bedrijf Google Vindbaarheid in zicht komt. Het overbrugt de kloof tussen Google en grote maar eenvoudige bedrijven. Goedkoop, snel en snel. Dit zijn termen waarmee bedrijven vertrouwd zijn. Als er meer SEO berijven zich zouden concentreren op die manier van benaderen dan kunnen de onvindbare bedrijven eindigen bij de top van Google zoekresultaten. Maar dan weer … Er is geen ruimte voor iedereen aan de top! En dus gaat de rat race gestaag verder. Check http://www.google-vindbaarheid.com om te zien hoe zij hun klanten benaderen. Geen zorgen voor de BIG SEO-bedrijven… Google-Vindbaarheid.com richt zich uitsluitend op de Nederlandse markt. Voor nu.

Advertenties

~ door nathalie op april 10, 2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: